Overzicht Uitgeverij

Stichting Zijnsorientatie is uitgever en verkoper van Zijnsgeoriënteerde publicaties als boeken, artikelen en kaartensets. U vindt alle publicaties terug in de webwinkel!

Een aantal artikelen is kosteloos te downloaden vanuit het kenniscentrum.  Op de pagina boeken vindt u een overzicht van de boeken van Hans Knibbe.

Een aantal van deze boeken die de stichting aanbiedt is uitgegeven door Stichting Zijnsoriëntatie; een aantal door externe uitgeverijen.

U treft in de webwinkel aan:

• Boeken & Kaartensets
    Op de pagina boeken vindt u een overzicht van de boeken van Hans Knibbe.
  • Tijdschrift De Cirkel
    In de winkel neemt u uw abonnement af. Informatie over dit blad en het abonnement leest u hier. Het complete overzicht met de inhoudsopgaven van alle Cirkels is eveneens in op de stichtingswebsite opgenomen opgenomen.
  • Kosteloze downloads
    Deze rubriek is in ontwikkeling en correspondeert met de vrij te downloaden artikelen vanuit het kenniscentrum.

Beeldopnames.

Stichting Zijnsoriëntie heeft filmpjes uitgegeven met Hans Knibbe en studenten. Deze zijn gepubliceerd op YouTube en hier vindbaar. Op dit kanaal treft u ook opnames die door de School voor Zijnsoriëntatie gemaakt zijn aan.
Via de pagina in de media kunt filmpjes (en geschreven publicaties) bekijken die door derden zijn opgenomen en uitgegeven.

De audiofiles, ingesproken door Hans Knibbe, behorende bij het boek ‘Meditatie in Beweging’, vindt u op de pagina audio meditatie in beweging.

Wij wensen u veel lees- en/of kijkplezier met deze Zijnsgeoriënteerde publicaties, en uiteraard: veel inspiratie!

Scroll naar boven