De Cirkel

De Cirkel is het halfjaarlijkse Zijnsgeoriënteerde tijdschrift. Elk nummer bevat zo’n 80 pagina’s met verdiepende informatie over de ontwikkeling van de visie en de methoden om de visie vorm te geven in ons dagelijkse leven. Hans Knibbe, de grondlegger van het gedachtegoed, studenten en andere geïnteresseerden schrijven over hun inzichten en ervaringen. Zo zijn scripties waarmee de opleiding aan de school voor Zijnsoriëntatie wordt afgesloten vaak een basis voor inspirerende artikelen.

De eerste Cirkel kwam op 1 november 1990 uit.

Momenteel verschijnt De Cirkel in een oplage van 500 exemplaren.

Prijzen

Abonnementen:

De Cirkel Digitaal: € 14,50 per jaar (2 nummers, bladerbare onlineversie)
De Cirkel Print: € 19,50 per jaar (2 nummers in de bus**)
De Cirkel Compleet: € 24,50 per jaar (2 nummers in de bus** én in een bladerbare onlineversie*)

Losse nummers: € 12,50 (excl. verzendkosten)

* Compleet abonnees krijgen naar verwachting begin 2021 toegang tot het archief van alle tot nog toe verschenen Cirkels inclusief een trefwoordenregister zodat alle beschreven thema’s als meditatie, gezonde zelfliefde, Spirit, verlichting, integratie enz. makkelijk terug te vinden zijn.

** Incl. verzendkosten

U kunt de Cirkel bestellen via de winkel.
Klik hier om de abonnementsvoorwaarden in te zien.

Aanbiedingen oude(re) nummers

Cirkels: t/m Nr. 35
Prijs per stuk: € 2,50

Cirkels: 36 t/m 45
Prijs per stuk: € 7,50

Vanaf Cirkel 46
Prijs per stuk: € 12,50

U kunt deze nummers bestellen via de winkel.

Cirkels op pdf

De vraag naar (ook de oudere) Cirkels blijft groot, al zijn verschillende jaargangen allang uitverkocht. Om toch aan de vraag te kunnen voldoen, en ook het oudere materiaal beschikbaar te stellen, heeft Stichting Zijnsoriëntatie alle Cirkels gedigitaliseerd. Deze oudere nummers zijn nu te downloaden via de winkel.

Inhoudsopgaven 

De inhoudsopgaven van alle Cirkels zijn in een overzicht geplaatst op deze website. Zo vindt u eenvoudig artikelen die voor u interessant zijn.

 

Scroll naar boven