DVD Zijnsoriëntatie in beeld | Hans Knibbe

De complete registratie van filmopnames waarin Hans Knibbe samen met een groep studenten enkele werkvormen en principes van Zijnsoriëntatie demonstreert.

U bespaart €10,00 (50%)!

‘Zijnsoriëntatie in beeld’ is de eerste DVD-uitgave van Stichting Zijnsoriëntatie. In vijf filmpjes demonstreert Hans Knibbe samen met een groep studenten enkele werkvormen en principes van Zijnsoriëntatie. Ook een interview met Hans Knibbe is opgenomen op deze DVD.

Uit de complete filmopnames zijn eerder drie korte YouTube-filmpjes gepubliceerd. Deze filmpjes werden enthousiast ontvangen en maakten veel kijkers nieuwsgierig naar het gehele verloop van de zittingen, het lichaamswerk en de meditatie. We geloven dat deze complete registratie de geïnteresseerde kijker een royale blik gunt op de kunst van het Zijnsgeoriënteerd begeleiden.

Voorbeeldzittingen:

1. Meditatie in beweging [26.00]