Uitgeverij

Stichting Zijnsorientatie is uitgever en verkoper van Zijnsgeoriënteerde publicaties. U vindt alle publicaties terug in de webwinkel!

Het bestellen van publicaties is via deze webwinkel heel eenvoudig. En met behulp van Ideal kunnen wij u nu ook betaalgemak bieden.

In de webwinkel vindt u een prachtig overzicht van alle publicaties bij elkaar. U kunt zelf kiezen of u een overzicht met afbeeldingen wilt of overzicht per lijst. U vindt in de winkel de onderstaande publicaties.

Winkel

Uitgelichte uitgaven

In de Entree ziet u alle boeken uit het verkoopfonds van Stichting Zijnsoriëntatie. Een aantal van deze boeken zijn uitgegeven door Stichting Zijnsoriëntatie; een aantal door externe uitgeverijen. Al deze boeken zijn verkrijgbaar via de stichting.

Boeken & Kaartensets

Hoewel de kaartensets ook in het overzicht van alle publicaties staan, worden ze hier extra uitgelicht.

Tijdschrift De Cirkel

Hier vindt u alle Cirkels die nog als gedrukte versie verkrijgbaar zijn evenals de oudere Cirkels die u nog als pdf kunt afnemen. Informatie over dit blad leest u hier. Het complete overzicht met de inhoudsopgaven van alle Cirkels is eveneens op deze website opgenomen.

Kosteloze downloads

Een aantal geschreven artikelen is hier kosteloos te downloaden. Deze rubriek is nog in ontwikkeling. Hiernaast zijn de oefeningen uit het boek ‘Meditatie in Beweging’ ,ingesproken door Hans Knibbe, via deze pagina te beluisteren.

Filmpjes op You Tube

Stichting Zijnsoriëntie filmpjes uitgegeven met Hans Knibbe en studenten. Deze zijn gepubliceerd op YouTube. Via de pagina in de media kunt u deze filmpjes bekijken.

Wij wensen u veel lees- en/of kijkplezier met deze Zijnsgeoriënteerde publicaties. En uiteraard: veel inspiratie!