Tijdschrift Zijn

Je psyche leren begrijpen. Ontdekken wie je ten diepste bent. Leven in vrijheid, liefde en geluk. Je plek vinden in de wereld om je heen. Daar kun je alles over lezen in Zijn!

In elk nummer:

 • Een verdiepend artikel van Hans Knibbe
 • Boeiende interviews
 • Bijdragen van leraren en andere auteurs over hun inzichten op het pad van Levenskunst
 • Recensies van nieuwe boeken
 • Prikkelende columns

Zijn verschijnt twee keer per jaar en bevat zo’n 85 pagina’s.

Een inkijkexemplaar kun je hier inzien.

Compleet abonnees

Bij een Compleet abonnement heb je toegang tot het volledige archief, inclusief trefwoordenregister op thema.

Klik hier voor een Compleet abonnement.

Abonnementen

 • Zijn Compleet: 2 nummers per jaar in de bus en digitaal in een bladerbare onlineversie. Én toegang tot het hele Cirkel-/Zijnarchief (incl. trefwoordenregister op thema).
  € 24,50 per jaar
 • Zijn Print: 2 nummers per jaar in de bus
  € 19,50 per jaar
 • Zijn Digitaal: 2 nummers per jaar in een bladerbare onlineversie
  € 14,50 per jaar

Bovenstaande tarieven zijn inclusief verzendkosten.
Losse nummers: € 12,50 (excl. verzendkosten)

Aanbiedingen oude(re) nummers

 • Cirkel (vorige naam van het tijdschrift): 1 t/m 35
  Prijs per stuk: € 2,50
 • Cirkel: 36 t/m 45
  Prijs per stuk: € 7,50
 • Vanaf Cirkel 46
  Prijs per stuk: € 12,50

Een aantal nummers zijn nog in geprinte versie verkrijgbaar en alle andere nummers kunnen in pdf gedownload worden. U kunt deze nummers bestellen via de winkel.

Inhoudsopgaven 

De inhoudsopgaven van alle uitgaven van Zijn (v.h. de Cirkel) zijn in een overzicht geplaatst op deze website. Zo vindt u eenvoudig artikelen die voor u interessant zijn.

Abonnementsvoorwaarden

Abonnementen lopen per kalenderjaar: elk jaar ontvangt u het juninummer en het decembernummer. De abonnementsperiode bedraagt tenminste een jaar. Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van twee maanden vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na het eerste jaar omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld vindt jaarlijks plaats. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd blijft een opzegtermijn van twee maanden gelden vanaf de dag dat de opzegging het secretariaat heeft bereikt.

Via de webwinkel kunt u ook losse exemplaren van de Zijn (v.h. de Cirkel) bestellen.

Betaling

Betaling geschiedt per automatische incasso of bankoverschrijving. Bij bankoverschrijving geldt een toeslag van € 2,50 administratiekosten.

Verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen, ontvangen wij graag uw nieuwe adresgegevens bij het secretariaat (schriftelijk of per e-mail):

Vermeld in de correspondentie zowel uw oude als uw nieuwe adres en vermeld per welke ingangsdatum u het blad op het nieuwe adres wilt ontvangen.

Opzeggen

Opzegging van het abonnement dient uiterlijk twee maanden voor het aflopen van de periode waarvoor u betaald heeft, te gebeuren bij het secretariaat (schriftelijk of per e-mail):

Vermeld bij opzegging altijd uw naam en het adres waarop Zijn wordt bezorgd.

Opzeggingen worden onzerzijds per e-mail bevestigd. Zonder tijdige opzegging wordt het abonnement automatisch verlengd met een jaar. Zie ook onder Service-informatie.

Scroll naar boven