Feestelijke boekpresentatie

BoekpresentatieBoekpresentatie nu al een succes!

In november komt het nieuwe boek van Hans Knibbe uit: ‘Zie je bent al vrij! Schets van een non-duaal pad‘. Wij vieren dit op zondag 16 november 2014 met een feestelijke boekpresentatie in de Lutherse Kerk in Utrecht.
Met ruim 200 aanmeldingen is de boekpresentatie volgeboekt!
Wij zijn blij dat velen de boekpresentatie met ons vieren.

Tijdens de boekpresentatie krijgt Hans Knibbe het eerste exemplaar van ‘Zie je bent al vrij!’ uitgereikt door de uitgever, Nina Nannini van Asoka. Aansluitend vertelt Hans over de totstandkoming van dit boek. Na de pauze gaat prof. dr. André van den Braak (Zen-leraar en bijzonder hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam) in gesprek met Hans over non-dualiteit en het lopen van een non-duaal pad. Dit belooft een bijzonder inspirerende ontmoeting te worden. Aanwezigen kunnen aan het eind van de middag hun exemplaar van ‘Zie je bent al vrij!’ door Hans laten signeren.

Hoe ontvang je jouw exemplaar?

‘Zie je bent al vrij!’ is verkrijgbaar voor € 19,90. Tijdens de boekpresentatie kun je het boek aanschaffen en ontvang je bovendien een set Inspiratiekaarten cadeau.
Uiteraard kun je het boek ook bestellen via de webwinkel van Stichting Zijnsoriëntatie. Als je het boek vóór 1 november bestelt, zorgen wij dat je het boek als één van de eersten ontvangt, nog vóór de boekpresentatie.

Praktische gegevens boekpresentatie

De boekpresentatie is volgeboekt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Scroll naar boven