Lezing door Hans Knibbe

Hans_KnibbeVerlichting en Levenskunst

Een lezing door Hans Knibbe over het Zijnsgeoriënteerde pad

Op donderdag 11 september organiseerde Stichting Zijnsoriëntatie een lezing van Hans Knibbe in de Lutherse Kerk te Utrecht. Het onderwerp van deze lezing was: Verlichting en Levenskunst.

Hoe kun je verlichting leven in het leven van alledag? Wat vraagt dat van jou aan ontwikkeling op het spirituele en op psychologisch niveau? Is verlichting leven te doen? Voor veel mensen lijkt verlichting ‘ver weg’ te zijn. In Zijnsoriëntatie zien we dat anders: verlichting is nooit afwezig geweest. De diepste aard van jou is vrij van alle neurotische gewoontes, zoals een spiegel vrij is van de reflecties die daarop verschijnen. Deze oorspronkelijke vrijheid wordt in Zijnsoriëntatie als uitgangspunt voor het pad van levenskunst genomen. Je leert rusten in die vrijheid en van daaruit je leven vormgeven: rust in Zijn en doe wat je wilt.

Deze jaarlijkse lezingen zijn met name bedoeld voor mensen die geen of weinig kennis hebben van Zijnsoriëntatie én voor familie/vrienden van studenten aan de school. Studenten zelf zijn uiteraard ook van harte welkom! Vooraf aanmelden is gewenst.

Datum: donderdag 11 september 2014
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Door: Hans Knibbe
Adres: Lutherse Kerk, Hamburgerstraat 9, 3512 NN Utrecht
Prijs: € 10,-
Aanmelden: mail naar het secretariaat
Je bent definitief aangemeld na betaling van de toegangsprijs aan:
Stichting Zijnsoriëntatie, iban: NL27INGB0000706470

Scroll naar boven